myTukar lancar penjenamaan semula berwarna oren di myTukar Auto Fair 2022 – kini seiras imej Carro – paultan.org

23


منصة kereta terpakai myTukar hari ini telah melancarkan penjenamaan semulanya، mengunakan warna identiti korporat oren bagi melambangkan pengukuhan jenama serta kebolehannya sebagai sebahagian dari jaringan serantau Carro. Pelancaran semula berkenaan dibuat di معرض myTukar للسيارات 2022، yang berlangsung di myTukar Retail Experience Center، Puchong South bermula sekarang sehingga 3 Julai nanti.

Identiti korporat baharu ini Membolehkan ia kini selari dengan Carro، iaitu syarikat induknya yang berpusat di Singapura dan kini sedang berusaha untuk menjadi platform pasaran kereta terpakai terbesar di Asia Tenggara. Penjenamaan semula ini akan diikuti dengan pelbagai perubahan untuk myTukar، termasuk flit trak tunda baharu bagi penghantaran dari pintu-ke-pintu untuk pelanggan dan kempen bertama yang dikuasakan oleh Carro akanbera

“Dengan usaha kolektif kami sebagai syarikat ، bersama rakan kerjasama kami ، pengedar dan pelanggan yang mempercayai kredibiliti kami ، industri kereta terpakai tidak pernah mudah untuk diakses ، telus dan dipercayTick ،”

“Penambahbaikkan yang dibuat pada myTukar adalah melangkaui penjenamaan semula؛ kami telah menyatukan keupayaan، perniagaan، kecerdasan data dan pengetahuan teknikal kami dengan syarikat induk kami، Carro، untuk Membawa nilai yang lebih baik kepada pelanggan kami، “tambahnya lagi.

الرئيس التنفيذي دان بينغاساس بيرساما كارو آرون تان بولا مينامبا: “Penjenamaan semula myTukar hari ini adalah pembaharuan komitmen syarikat untuk memberikan pengalaman bertaraf dunia kepada pelangganan، memastikan proses pemilikan kereta yang lus. Dalam menyelaraskan Identiti dan nilai teras jenama kami antara satu sama lain، kami sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripada perjalanan berterusan myTukar. “

Penjenamaan semula ini dibuat setelah myTukar menunjukkan Pertumbuhan pantas di seluruh negara sama ada dalam bentuk digital mahupun fizikal. Beberapa tahun ke belakangan ini jumlah transaksi meningkat sebanyak 63٪ untuk jualan borong dan 260٪ untuk peruncitan، membantu untuk meningkatkan pendapatan bersihnya sehingga 89٪. Imej korporat baharu disasarkan untuk Membawa syarikat tersebut lebih hampir kepada pelanggan dan bersedia untuk meningkatkan pengembangan secara geografik، Membantu memacu perfumbuhan dan jualan.

“Penjenamaan semula ini adalah komitmen kami untuk memberikan pelanggan pengalaman pembelian menyeluruh apabila mereka memutuskan untuk Mereka impian mereka yang seterusnya،” كاتا المهندس. “Kami yakin dengan sokongan teknologi Carro ، penampilan serantau dan pengalaman kami dalam menangani pasaran Malaysia ، kami akan dapat meneruskan rekod bertumbuhan kami.”

myTukar meletakkan kotak oren besar yang dicetak bersama kod QR di seluruh negara – termasuk di Lembah Klang، Pulau Pinang dan di معرض myTukar للسيارات 2022 sebelum ini di Plentong ، جوهور باهرو – menjelang acara hari ini. Kotak bergerak berkenaan turut diletakkan di Ipoh، Taiping، Alor Setar، Johor dan Pulau Pinang.

Mereka yang mengimbas kod berkenaan berpeluang untuk merebut hadiah bernilai sehingga RM200،000، dengan barangan yang lebih bernilai tinggi didedahkan apabila semakin ramai yang mengimbas – hari ini، antara hadiah yang diumalumankan adalah.

لانجكا إيتو بريكوتان بيرتومبوهان يانغ ستاببلام باساران كريتا تيرباكاي ، دينجان بيرمينتان مينينجكات سيبانياك لابان بيراتوس بادا سوكو بيرتاما تاهون إن. معرض السيارات myTukar 2022 yang sedang berlangsung tersebut memenuhi keperluan pelanggan ini، dengan lebih 1،000 kenderaan terpakai myTukar Certified tersedia untuk lebih 6،000 orang yang dijangka memenuhi fasiliti di Puchong South tersebat dalang haang tem.

Pengunjung yang mahu melakukan proes tukar -eli akan mendapat terus nilai untuk kereta sedia ada mereka، kadar faedah serendah 1.88٪ dan kelulusan pinjaman pada hari yang sama kereta diterima. مقلومات لانجوت بوليه ديبيروليه ملالي laman web myTukar، yang juga telah dikemas kini dengan imej korporat oren baharu ini.

Source link

المادة السابقةGWash السيراميك – إضافة جديدة لمجموعة Gtechniq
المقالة القادمةتحديثات حية: حرب روسيا في أوكرانيا